Jaro

Jaro

Anotace: Jaro.......krásné období

Jako keře bezinek,
voněly tvé vlasy.
Jako ječmen na poli,
rostly vonné klasy.

Jako kvítky od třešní,
z nichž budou brzy plody,
ptáčci zpívali,
ze zábavy a nudy,

Jako dva milenci,
procházejíc se alejí,
mě slovo jedno napadlo,
u vesnických kolejí.

Přes ty všechny krásy země,
ve mě jedno slovo spí-málo.
Slovo jedno vyjímečné,
je to slovo jaro.
Autor aNcUnQa-MuCqInG, 06.02.2009
Přečteno 613x
Tipy 1
Poslední tipující: Maro Deives
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí