Podzim

Podzim

Anotace: kratičká školní práce

V tomto čase se okolí barví
barevné listy padají ze stromů jak pera paví
lidé se halí do teplých šál
hledají plamínek který by jen trochu hřál...
Autor my other world, 07.02.2009
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí