Vločky

Vločky

Anotace: Zase u nás sněží tak píšu o vločkách ;)

Z oblohy šedé padá sníh
lehce k zemi padá
pohled na něj mi sílu dává
vločky se létají do dlaní mých.
Jsou studené a křehké
každá je jiná
někdy slyším jak si některá tiše zpívá
když je pozoruji mám oči vlhké.
Ze slzy stala se sněhová vločka
studená a bílá
zem pokryla bílá kočka
každá vločka je malá víla.
Kéž bych vločkou byla...
Autor Ladyelf, 16.02.2009
Přečteno 414x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, carodejka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky mám ráda, když sněží a vločky padají do dlaně,
nastavím jim svoji tvář a utíkám pro saně..

14.04.2009 15:45:00 | BARBYE

Tak to jsem ráda ;)

13.03.2009 14:42:00 | Ladyelf

Moc krasna basenka, uplne jsi mne ohromila .

13.03.2009 14:33:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí