V Heř mano vic ích

V Heř mano vic ích

Anotace: na jednom báječném místě

Naběhlé mraky spěchají domů
jdou vypršet se nad moře
nestěžují si. nemají komu
a žena stojí na dvoře
obestoupená zelení lesů
s hranicí v pásu potoka
a v noci děšená děšením běsů
dvanáct měsíců do roka.
na oltář bohů bohyně žena
během dnů nocí nezměněná
v zimě těšení na stébla trav
na stěnách kopců stáda krav
Autor Elvíra Adamsonová, 17.02.2009
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: petříček, Marfuša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý styl

03.04.2009 19:45:00 | petříček

oslovilo mě to, ženo

03.03.2009 10:02:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí