Lipový hájek

Lipový hájek

Anotace: No nevím, je to moje první básnička a je tak trochu... No to poznáte sami, tak se na to mrkněte. :)

Stojím mezi lípami,
zavřené oči, jen poslouchám...
Chci to říct, ale jen mezi námi,
ráda v dešti a za sněžení zpívám.
Usměju se, já nevím kdo jsem,
tiše stojím a nožkama bosýma,
dotýkám se trávy a hladím matičku Zem.
Usměju se podruhé, já nevím co tu dělám,
snad jen že možná je to sen a slyším to v mém uchu,
a v dešti tančívám a do mechu si ráda sedám,
pokouším se přečíst co ty lístky lípový,
píší do vzduchu.
Já stojím mezi lípami,
nehlasně poslouchám jejich zpěv,
cítím, jak radost, rozlévá se do všech mých cév.
Je jaro a všude cítím lásku,
jen já tu sama stojím,
mlčky, nevydám ani hlásku,
nikdo neví, že všechno slyším...
Všechno tak pěkně voní,
je to skoro jako vloni,
ale je to jiné,
je to znova,
přesto tak rozdílné,
jak jelen a sova...
Autor Dobrá víla Toffidelitka, 19.02.2009
Přečteno 401x
Tipy 8
Poslední tipující: susana načeva, fuu, Radek.oslov.Šafárik, lucajda89, Druhá jizva v duši, kikis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fajn pocitovka z přírody:-)

19.02.2009 09:22:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí