Zasněžená

Zasněžená

Anotace: ...

Jediné světlo
na temeni vrchu
a jinak tma.

Matně rozeznavám
ďolíčky stop
zavátých sněhem.

Někdo tudy šel...

Ruce mě zebou,
jak mám strach,
že vločka roztaje.

Někdo tudy šel...
A já to nebyla...

Kachny se tlačí
u díry v ledu
a vítr zpívá
do prázdných oken
domu na hrázi.

V dálce svítí oči
dua králíků
s peříčky za barety.

Měřím stopy:
šest a půl vlasu
a tři pídě.

Někdo tudy šel...
Já jsem to nebyla...
Bylo to větší zvíře...

Že by Zima?
Autor voedor, 20.02.2009
Přečteno 473x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Marfuša, kikis, 5thelement, NikitaNikaT., enigman, floreciente, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to zajímavé, myšlenkové... trošku dumám... ale dobré obraty.

20.02.2009 19:36:00 | NikitaNikaT.

Taky mi přišlo první na mysl zvláštní...a líbivá.

20.02.2009 19:20:00 | floreciente

...zvláštní,tip

20.02.2009 18:06:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí