Spánek u vodopádu

Spánek u vodopádu

Anotace: Tahle báseň mě napadla když jsem psala seminární práci z hudební výchovy.

Je jedno jestli poslouchám vodopád,
potůček, řeku, soutok, pramen nebo studánku.
Ať už s větrem nebo bez vánku.
Vždy mě ukolébá k poklidnému spánku.

Ke spánku bez zlých snů,
zapomenu na krutost dnešních dnů.
Zapomínám docela,
že se o mě zlá předtucha pokusila.

Voda je můj živel krásný,
ve kterém se odráží hvězdy jasný.
Hvězdy zpívají píseň,
hřejivou jak jarní sklizeň.
Autor Liquid vamp, 21.02.2009
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I já miluju vodu

21.02.2009 17:09:00 | Alasea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí