1/28 února

1/28 února

Anotace: Další z únorových večerů...

Cílená tvůrčí setkání
Střety ideálů s realitou
Představoval jsem si to jinak.
Vyčerpání z přetlaku
Další těžké ráno
Životní kocovina.
Už dávno mi nedává křídla
Jen propůjčuje ruce a nohy
Dožít se večera a zítra zas...
Možná to zítra skončí.
Nejspíš už mě nikdy neopustí
Pocit že jsem hodně napřed
A mnohem víc jsem pozadu.
Daleko k budoucnosti
Bez vztahu k současnému
Minulosti zády.
Vodopády argumentů
Výčitek a sprostých slov
Víc než denní chleba...
Nabít si čumák a čekat na efekt
Přichází bolest a žádné slitování
Jako včera a předtím každý den.
Přechodná etapa bez vidiny konce,
S nadějí v lepší zítra a v lepší já.
Naděje pro ty, co se neumí smířit
S věcmi, co sami neovlivní...
V nepravidelném rytmu,
Který neumím poznat a jiní skvěle
Ode zdi ke zdi a pak skrz
Skrz klíčovou dírku
Mezi světy, světy jiných...
Světy moudřejších...
Světy smířených...
Světy zlomených...
Autor Xsi, 24.02.2009
Přečteno 338x
Tipy 9
Poslední tipující: Kyle, Bůchví..., Emma Kulíková, WAYWARD, Barpob, Jana M.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...má svý problémy každej má svý problémy (...) než aby se tlouk' vode zdi ke zdi svý hlavy...

25.02.2009 21:14:00 | Bůchví...

...hm,za ST

24.02.2009 18:53:00 | WAYWARD

hluboké volnomyšlenkářství...souhlasím,vážně dobré...

24.02.2009 16:54:00 | Barpob

Tohle se mi tak líbí, že nemůžu jinak než za ST. Opravdu supr.

24.02.2009 16:46:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí