Skály

Skály

Anotace: Každý máme své oblíbené místo.

Skály, ach ty mi uklidnění skýtají,
jejich tvary mi obry připomínají.
Dívat se shora dolů na ten svět,
je pohled krásný jak růže květ.
Přijdu si tam volná a bez zábran,
své myšlenky tam ukládám.
Hlava je čistá jak potůček z jara,
vždy se mi zacelí i nejhlubší rána.
Autor boomslang, 25.02.2009
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí