Tam a zpět

Tam a zpět

Anotace: ...spadl strom

Bezbarvé aroma deště
a hořkosladké ticho
ruku v ruce jdou
s řechtajícím se chtíčem

Andělům s kruhy pod očima
běh tvůj po špičkách
způsobuje sluchabol
a krev stéká syrová

Stéká dál a hloubš
do kanálů zatuchlých
chodidla bosá máš
kamení přibývá,krev zasychá

Nevnímáš........

Polonahá,smáčená
chtěla bys být celá
aspoň nekonečnou chvíli
nepromokavá...

Cizí božstvo zkoumá ti
poklady pod vrstvami šatu
a v dešti splýváš si
zpíváš si...docela hlasitě

/Spadl strom
Blesk a hrom
zařval dost
poprvé a naposled/

Hle,hořkosladké ticho
první paprsky do očí tě bijí
šeptají cestu,kulháš strhaná
za chvíli nekonečnou domov svůj

Objímáš...
Autor Human Shadow, 25.02.2009
Přečteno 277x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., BArBArKO, Dota Slunská, Kapka, Mbonita, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dala jsem ST! pač obsah je velmi působivý. Mi se to mocka líbí, má to jakési zamyšlení.

27.02.2009 23:28:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí