Král nebes

Král nebes

Anotace: ,,,

Na smetiště střechy světa
s osmi křížky na zádech
vylezl včera s jednou nohou
děd s prachama co neměl dech

Čumulangma,Sagarmatha
Nepál nebo Čína
každej chvátá na hrb světa
foťák,vlajku,flašku vína

Možná že tam postaví
vod Nepálu lanovku
od prodejny suvenýrů
bude jezdit za stovku

Na lanovce v bundách ovce
davy jako v Špindlu
možná potkáš Homolkovce
i když počas ksindl

Čumulangma,Sagarmatha
Čína nebo Tibet
ještě že jsem já a táta
tyhle kraje vymet
...když nebyli tak vycucaný
jako šťáva z limet.
Autor zenge, 01.03.2009
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Zasr. romantik, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To já se zase vydal k Labi,
do kopce, to pro mě není,
u Labe se spouštěl s dívkou,
neznajíce jištění.
Pak jsme se i vykoupali,
a prováděli slunění.
(krásné jaro to bylo, a pak jsme se vzali)

01.03.2009 13:53:00 | Zasr. romantik

Jako kluk jsem traverzoval
po Kunětický hoře
nebyli tam žádný lidi
jenom kostra z tchoře...

01.03.2009 12:49:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí