Sněhová vločka

Sněhová vločka

Anotace: Jela jsem právě vlakem domů ze školy, pole bylo bílé a sněžilo...

Padám k zemi
letím přímo vzhůru
padám někam
dolů.

Padám k zemi
do bílého prázdna
do měkké peřinky
sněhu.

Jak jedna z tisíce
kapička v moři
jsem sněhová vločka
v poli.

Jak jedna z tisíce
splynu s davem
zírám vzhůru
jak nebe slzy
roní.
Autor Di, 01.03.2009
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí