My dočkali se jara...

My dočkali se jara...

Anotace: Vím, že je ještě brzy... Ale když já mám jaro tak ráda, že se mi o něm i zdá :-)

Mezi stromy první ptáci,
v polích poslední sníh,
jaro se k nám zase vrací,
slunce svítí jako dřív.

V lese ticho, jenom vodu
je tu slyšet tekoucí,
projdu bránou, půjdu dolů,
vstříc všem jarním vichřicím.

Co mě čeká? Sama nevím,
stát se může cokoliv,
vrátím se sem, jednou jistě,
ve dne, v noci, kdykoliv.

Od té doby vracím se tam,
na tu cestu kamennou,
každou noc, když zavřu oči,
stojím v lese před branou.

S každým snem jsem blíž a blíž,
kdy tam dojdu? Kdy už? Kdy?

Dnes už, dnes už mohu konečně
utrhnout si první květ,
dnes jsem došla do věčné
zahrady jíž patří svět.
Autor Jamesow, 01.03.2009
Přečteno 403x
Tipy 11
Poslední tipující: Alasea, kikis, Vlk v rouše, Aurora., Allainila, Kapka, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To mi připomnělo co mi chybí na zimě...:)

03.03.2009 20:51:00 | Aurora.

Jak já se těším na první sněženky...

03.03.2009 13:55:00 | Allainila

Nedočkavá ... nedivím se, já taky.

01.03.2009 23:28:00 | Kapka

Jarem voňavá... :o)

01.03.2009 18:41:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí