Sněženka

Sněženka

Anotace: Tak nám pomalu rostou sněženky...

Snítka sněhu,
co ho pomalu obelhává.
Skrývajíc svou něhu,
ho s jistotou provrtává.
Nenápadně se probouzí,
nenápadně sníh zostouzí.
S jistotou si cestu razí,
za světlem jdou ti sněžní vrazi.
Zvedají se by zapěli svou píseň.
Rostou by zahnali lidí tíseň.
Probouzí v nich lásku,
v těch co v ní vidí krásku.
Přichází co sametový vrah,
jemňoučká jak sněžný prach.
Ukazujíc se v barvě bílé
a zabijíc co kotě mírné.
Kde nečekáte chvat.
Kde měl ho zabít chlad.
Autor ShootingS, 02.03.2009
Přečteno 427x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, Kapka, labuť, enigman, Květka Š., Mbonita, René Vulkán
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí