Květina snů

Květina snů

Anotace: Můj botanický sen...

Květina snů

Uprostřed pravěkého lesa
V místech, kde se země s vodou a vzduchem prolíná
Je říše bažin a slatí
Žalu a následného věčného štěstí
Tam rozvíjí se nejnádhernější květina
Mající jediný bělostný květ
Květ vyrůstající z modravých hlubin černé rašeliny
Bez listů, bez zeleni
Svou vůní přitahuje ty, kdo v něj zoufale věří
Aby je nasytil svou ambrózií
A nastolil v jejich duši neposedný klid.
Autor asi omyl, 08.03.2009
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí