Vesna

Vesna

Anotace: ...

Sbírka: Jaro I. až IV.

Pomalu, pomalinku,
krůček za krokem,
kreslím na papír bílou linku
v tom reji divokém,
šmouhu za šmouhou jasem přetnu
a oči sklopím zbaběle,
že když kam ptáci nedolétnu,
sáhnu si do temper po bílé...

Chmátnu si rukou do palety
a otisknu palec na plátno,
už se zas těším na nálety
hloupých vlaštovek na okno,
už zase cítím tlukot hodin,
jak jsem je vynesla z pokoje,
už zase po lese jak vlk chodím
a šílenství urvu od oje...

Už zase kreslím na obrazy
šílenství jak od Váchala,
v televizi zas krutí vrazi,
trička se v krvi máchala,
už zase ztrácím chlupy z štětců
a písně zpívám na jaro,
co záleží na větách vědců -
pro mě už zase začalo.
Autor voedor, 08.03.2009
Přečteno 391x
Tipy 8
Poslední tipující: Saša T., Holis, enigman, Markéta Hl., Kapka, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je fajn...

09.03.2009 11:18:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí