Listová symfonie

Listová symfonie

Anotace: Úděl života není lehký... Neplačme tedy...

Sbírka: Balady zástavky na znamení

Vkrádám se tajně, jako by nic,
doufám, že spíš a nevstáváš,
nechci být stromem, chci být víc,
pod kůrou led - to poznáváš.

V žilách mi koluje, šedá, přec míza,
slíbit ti nemohu, radosti málo,
to neznáš růže, ćo je to hlíza?
Z křemene ne, nic se ti nezdálo.

Lámal jsem tuž, z lilií střep,
voda dýchá, nestrádám ničeho více,
bloudění v obrazech, stinný sklep,
nevrať se domů, zhasíná svíce.
Autor Blb&Milouš, 10.03.2009
Přečteno 416x
Tipy 5
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, kikis, Anita Buchtová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i tak se to dá napsat

21.08.2009 14:25:00 | Radek.oslov.Šafárik

...zvlaštní,ale dobré

02.04.2009 18:33:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí