Řeč květin

Řeč květin

Anotace: zahrada

Vonící kvítí,
prorostlé mechy,
pichlavé trní,
otravné mouchy.
To vše tu najdete, pod bílou střechou,
jen když sem zajdete s láskou a něhou.
S otevřenou náručí
vás tu každý přivítá,
moje láska neskončí,
leda bych se zabila.
Autor moonset, 12.03.2009
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí