koločava

koločava

Anotace: ,,

Hřebeny hor
pln hustých lesů
pastvin a strání
do větví vítr
jako do závěsů
motá tu mlhu ranní
obloha rudá
v šatech z plesů
a kolem ticho..bez přestání.

Jdu si plání
čisto kolem hlavy
po žlutej z Koločavy

Ve vrších hor
na dotek nebe
ve křivkách siločar
mám v plicích
ještě do zásoby
i když jsem stár

Do ústraní
jsem vor
co řeka splaví
po žlutej z Koločavy

Přez Prislop
courem k Siněviru
pár hřiven
v kapse díru
chválím v jasu
svoji víru
..v krásu
Autor zenge, 15.03.2009
Přečteno 308x
Tipy 12
Poslední tipující: Rolnička, Kapka, Holis, Zasr. romantik, Jana M., Mbonita, WAYWARD, Květka Š., Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...achjo,kopce,tam už nevylezu

15.03.2009 12:31:00 | WAYWARD

Jo,to je hezké.

15.03.2009 12:24:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí