Podzimní

Podzimní

Anotace: ...

Mezi větvemi stromů vykukují
prořídlé paprsky sluníčka
Vítr si pohrává se zlatem listů
a u pešiny stojí opuštěnost lavičky

To podzim se vkrádá do parku

Výstražné tabule tu stojí
spíš k posměchu
než na výstrahu

Kdopak by šlapal po prořídlém trávníku!

Po cestičkách - dávno už
neupravených a zapadaných listím
se prochází osamělost
promrzlá až na kost
Na dětském hřišti
leží zapomenuté hračky
které pláčou slzy nevděku
a v odpadkových koších
si hrajou listy na honičku

To podzim se vkrádá do parku
Autor Innna, 16.03.2009
Přečteno 335x
Tipy 11
Poslední tipující: WAYWARD, kikis, Agniezka, Hazentla, Mbonita, Marfuša, Psavec, Kapka, enigman, Jana M., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...podzim je krásný,přinesl mi život :)

23.03.2009 22:12:00 | WAYWARD

ano..pěkná...podzim je krásný,jako všechny roční období..:)

17.03.2009 11:16:00 | Agniezka

Asi jarní úklid básnického šuplíku,ne?

16.03.2009 15:08:00 | Hazentla

Hezká básnička, ale já už vítám jaro.

16.03.2009 11:56:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí