Mlha

Mlha

Anotace: ...mlha u Vintířovské kapličky...

Přírodní zákony obejít se nedají.
Měsíc vychází, slunce zapadá,
vlaštovky odlétají,
až na jaře rozkvete zahrada.

Mlha se rozprostře
vlezlá je jako pomluvy,
dny krátké, noci dlouhé jsou,
čekáme na poklad od duhy.
Autor Hančí, 19.10.2004
Přečteno 845x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí