V lese

V lese

Anotace: Takhle na večer s papírem v ruce, děsivá představa:)

V opuštěným lese, tam zvířata maj volnost,
to zemřelý vojáci tam ukazujou hodnost.
Ta bílá krása až z toho oči přecházejí,
ale nad ránem ty duše odcházejí.

Jenže Ty duchové jsou zlí, kradou vílám sny,
procitaj ze smrti utíkaj jako Ty!

Na mezi na stráni, kde rostou růže,
tam hrajou Mariáš, kdo o co může.
Tak plahočej se věčností,
a s bezmeznou radostí, trhaj maso od kosti.
Autor Scream Silence, 18.03.2009
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: PoeziGirl, Mademoiselle Drea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Další velice povedená básen!

18.05.2009 18:20:00 | PoeziGirl

Asi nejlepší, co jsem od Tebe četla.

08.04.2009 22:44:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí