Jaro

Jaro

Anotace: :)

Jarní vánek dotkl se mé tváře
a odhalil prázdná slova lháře.
Ranní rosa chodidla má studí,
okolní zpěv ptáků ráno mě budí.

Jarní vánek pohladil mé vlasy
a rozčepýřil je jak na poli klasy.
Ranní slunko rozzáří můj den,
okolní realita promění se v sen.

Jarní barvy radostně na mě zas volají
a obchodníci je na oblečení prodají.
Ranní úsměv udělá den veselejší,
okolní nálada mě v náruči ukonejší.

Jarní čas tu opět s námi je
a šťastný pohled na všech maluje.
Ranní noviny radost v sobě mají,
okolní děti na pískovišti si hrají.

Je tu jaro…
Autor Wyrda, 19.03.2009
Přečteno 514x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No jistě, hezky píšeš o jaru, u vás už je, my ještě čekáme :-)

19.03.2009 23:58:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí