Zima

Zima

Anotace: ---

Sbírka: Výkřik do tmy

K zemi bílá krajka padá,
mráz krajinou se prohání,
že dívka hocha nemá ráda,
to k zoufalství jej dohání.

Tak zoufalý jak nikdy dřív,
v ní lásku vzbudit touží,
víc nepustit k ní chladu vliv,
v ní vzbudit vášně bouři.
(1996)
Autor VaR, 22.03.2009
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: Saša T.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí