Myší sněm

Myší sněm

Anotace: Taková lehká básnička s jednoduchou myšlenkou. Snad se Vám bude líbit:-)

Je myší sněm a sýry voní
Dva ostré zoubky svítí k nám
Je myší sněm a zvony zvoní
Já chléb s eidamem posnídám

Je myší sněm a pískot hřmí
Já sedím tiše, poslouchám
Je myší sněm a hudba zní
A čas se klaní vteřinám

Je myší sněm a řežou zuby
Tři myšky žerou camembert
Je myší sněm a šumí duby
Viděl jsem, co jsem neviděl

Je myší sněm a myš se dívá
Na to jak žvýkám snídani
Je myší sněm a jí se niva
Za soustavného mlaskání.
Autor Frosty28, 23.03.2009
Přečteno 607x
Tipy 14
Poslední tipující: L. Šebestián Borský, Zefi, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, enigman, NikitaNikaT., Rbb, labuť, malý lachtánek
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chybí mi ve výčtu gorgonzola,
co právě s těstovinou mám
stačí kousek
a chutí a vonní
já jako královna dnes obědvám

pak olomoucké syrečky
zapchat nos a šup -
lahodou se ježí všechen chlup

28.03.2009 13:28:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Pěkná idylka.

24.03.2009 15:16:00 | Kapka

:o))

23.03.2009 16:59:00 | labuť

pěkná

23.03.2009 16:35:00 | malý lachtánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí