Jaro

Jaro

Anotace: ...

Už vylezli muchy
nové vzruchy
těžká chůze po zdi
nemotorné pohyby
vyrovnáme záhyby
na křídlech,
promneme si nožky
přední zadní
protřeme i bulvy oční
už slunce pálí vysoko
je blízko co bylo daleko
seřaďte se sestry lesní
pěkně holky do šiku
vyletíme v balíku
vzhuru s větrem do parku
pobavit se na jarmarku
holky támhle u lavičky
na hovno pak na chlebíčky
pak Tondovy na pusu
schováme se v ubrusu
obletíme město z jihu
přes krávy a na koblihu
malej Lence na talířek
život krátký jak řetízek
a co tady to je řízek?
mrtvý vrabec
hroznů střapec
sestry lesní jaro je tu
my jsme dámy na baletu
pěkně to tu olíznem
ke slunci si vylítnem
Autor raďo, 24.03.2009
Přečteno 687x
Tipy 5
Poslední tipující: BERYL.K, floreciente, Mario de Janiero, Mbonita, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda... no jo..

02.08.2009 01:48:00 | BERYL.K

blázne bláznivej :-)
zajímavé pojetí

25.03.2009 19:17:00 | floreciente

Mají to mouchy hezký život...až na ty plácačky...

24.03.2009 12:47:00 | Mario de Janiero

Nevšední pojetí jara, skvělý, máš pravdu, i s tou muší havětí krásný jaro přiletí, už aby tu byly, jaro oznámily :-)

24.03.2009 09:36:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí