Jaro pořád nikde

Jaro pořád nikde

Anotace: o jaru ktere nechce prijit

Za tou oponou, zšedivělou strachem,
za tím velkým, černým mrakem,
tam je to, co zpatřit toužím,
to pro co se tolik soužím.
Slunce,slunce vylez ven ,
ohřej tuhle modrou Zem .
Měsíc, - slunce, noc - den,
tohle patří semhle, sem´.
Mám tě ráda slunce milé,
má tě rádo i tohle kvítí zbylé,
to, které tu zbylo samo,
když ostatní rychle seschlo.
Autor moonset, 27.03.2009
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyhlížím a čekám, jako ty, hezky napsané.

27.03.2009 20:30:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí