Perioda

Perioda

Anotace: Jo jo, perioda, ale trošku jinak...

Poslouchej, jak šustí sníh
Slyšíš ho?
To víly tančí po tvém těle...
Poutajíc k sobě jaro

Nenávist.
Bezbřehá zloba
Leží pod tím sněhem
A svým ostrým břitem
si pohraje s lesním lidem...
...a již nebude víl

Zbyde jen pár zmrzlých kapek krve

Přichází Doba ledová
Autor M.M., 17.10.2005
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doba ledová je tady
Srdce zmrzla
Zavřena jsou do ohrady

17.10.2005 22:08:00 | nadinka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí