Stonožka

Stonožka

Anotace: o marných snech...

pod listem pospává
životem zrazená
pod listem obědvá
ošklivá housenka...

celý den na nebe hledí
životem zklamaná
ptákům, že mají křídla
nesmírně závidí

každé ráno vyšplhá
do koruny stromu
nádherných bílých mraků
málem se dotýká...

každý večer uléhá
dobrovolně v ústraní
s přáním, ať jí spánek
v motýla už promění
Autor Shimy, 29.03.2009
Přečteno 352x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Kapka, Emira
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cák se dočká... pěkné veršíky. ST!

29.03.2009 23:06:00 | NikitaNikaT.

... ST! Pěkná, výstižná.

29.03.2009 22:45:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí