Jaro

Jaro

Anotace: Moje první dílo

Je jaro,
země se probouzí.
Zvířata z nor vylézají,
z teplých krajů navracejí.
Rostliny a stromy
bohatými květy rozkvétají,
svěží vzduch provoňují.
Ledy tají.

Je jaro.

Vzduchem se šíří bzukot včel,
zpěv ptáků.
Všude jsou cítit krásné vůně,
každý se raduje jak může.

Lidé se po zimě protahují,
krás přírody si užívají.
Je jaro,
nejkrásnější roční období.
Autor Šrek, 29.03.2009
Přečteno 546x
Tipy 2
Poslední tipující: Mounkey
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí