Petrklíče

Petrklíče

Anotace: O petrklíčích na bytovce, kde v přetopeném bytě nemohou mít tu správnou péči, ty správné podmínky k tomu, aby byly pořád pěkné:-)

Petrklíče u topení
To je vážně utrpení
Pohleďte zde zahrádkáři
Jak strašně se ta kytka tváří
Listy zvadlé
Květy spadlé
Žízní prahne
Brzy zvadne
Nalijte jí vodu
Ať nezpůsobíte škodu
A na okno ji dejte
Trošku o ni dbejte
Dopřejte jí sluníčko
Aby zčervenalo jí líčko
Aby zase byla hezká
Tak učiňte již dneska
Autor Márinka09, 30.03.2009
Přečteno 439x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, no.signal, Mbonita, labuť, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak vem si ten petrklíč je to přece jara klíč,
pak ho nechej na záhonku bude vděčný že je venku.
P.s-píšeš pěkně.

30.03.2009 17:05:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí