Voda

Voda

Anotace: Voda

Každý den jsem stával a pozoroval
jak voda valí se po srázi ,
člověk stojí,
a říká si teď mi nic neschází.
Zapomene na problémy a pocity viny
myslí si, že se ho to netýká,
že je někdo jiný

Voda je to, co pijeme
Voda je to, čím žijeme
Na vodu má nárok každý člověk,
vždyť ji znal už i pravěk

V pravěku se lidé snažili
Vodu pít jen chladnou,
aby když tu vodu pili,
cítili nádherně vonnou,
fialku zlatavou.

Když se dotkne první kapka jazyka,
Dostane se pocit svěžesti,
Který chutná jako kus sladké neřesti,
Uspokojení stále přibývá,
ale voda se po jazyku rozplývá

Vodu chce prostě každý,
Někteří pro ní vraždí.
Někdo s ní zase zachází lehkomyslně,
Ale neuvědomuje si ,
Co pro někoho jedna kapka je.
Autor MasterZero, 30.03.2009
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí