Nastal...

Nastal...

Anotace: ...hudby čas..:-)

Ptáček popěvuje, píská,
dítě k nové hračce vzhlíží,
bráška v kočárku,
radostně si vříská.
Zvonek na dveřích
cink, cink, cink,
prostě sám si cinká,
už uši napínám,
bráška už spinká.
Pokladny v obchodě místním,
pořád stejný tón,
už dvanáct poledne,
v kostele zvon.
Stromy šumí,
nekonečný tanec oni jistí,
oblíbený jejich nástroj,
zelené listí.
Vítr diktuje tempo trávě,
ona poslušně koná,
pohupuje se ladně,
ryby v potůčku,
zas tancují na dně.
Ocásek vrtí se do peřejí,
všichni si teď hudbu v uších užívají.
Melodie světa zas a zas,
prostě nastal,
hudby-čas.
Autor Martin Flídr, 30.03.2009
Přečteno 431x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěknýý.. ST!

30.03.2009 21:05:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí