ZIMNÍ

ZIMNÍ

Anotace: Tak u nás včera začala být kosa. No a tohle ze mne dneska vypadlo :)

Teploty jsou kolem nuly.
Velcí černí ptáci
už k nám zase přitáhnuli.
Zima už se vrací.

Proč nás slunce nehýčká -
zazpíváme naposled.
Tuhne na rtech písnička,
kolem jenom sníh, mráz, led.

Ať si jiní užívají
zimních radovánek.
Dokud sněhy neroztají
- já chci zimní spánek !!!
Autor Enšpígl, 18.10.2005
Přečteno 565x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ten dvojsmysl..tuhne na rtech..
to mě velmi rozesmálo
noty psané v různých partech
za přehrání by to stálo :o))

24.10.2005 14:24:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí