podzim

podzim

Anotace: já vím, že oněm teď píše každej

už je teplo od žárovky
a dří venku tma
cvrček do teplýho balí krovky
umírá na astma
z okapů na lžičku smutek si kapem
jednu a jednu kapičku
na noc před spaním
a druhou na den
mouchy hřejou se po zdech
vlašťovkám lhostejný
ty jen už poslední nádech
schválně, která bude poslední?
křídly motýlů pohrdavě
vítr si hází
bez piety , vesle a hravě
zase vládne obloze
Autor kulishak, 18.10.2005
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobře jsi to zmáknul!

18.10.2005 22:16:00 | Krtica

No, už se pomalu chystám na zimu.
Těžko však odolat
Tvému Podzimu!
Poezie!

18.10.2005 20:24:00 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí