Stopy nicoty

Stopy nicoty

Anotace: ..umění zastavit se alespoň na vteřinku, nadechnout jarní vánek nozdrami, a stát tam takhle tiše chvilku, pak rudé slunce pozdravit..

S oblibou sedávám
tam,kde ráj pramení.
Kde rostou ze stromů
zelené pupeny.

Člověk se zastaví,
ulehne do trávy- a pochopí!

Pochopí,jak je svět mohutný,
Uvidí petrklíč vylézat ze skály,
Když se však otočí,
nic zde již neklíčí....puze tu vedou stopy.

Ty stopy nicoty,bídy a strachu.
Dupou mi po ráji,
dělají naschvály.
JÁ je však chápu.

Jsou skryty ve stínu,
když luna září.
Dravé jsou ve splínu,
jenž je tak dráždí-a stále dupou.
Autor Shnecek, 04.04.2009
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: Dilla, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milovat život
... a svět.
Ať už je jak chce zvrhlý.
vždyť bez světa by život nebyl
a bez života svět..
tak dejme mu šanci,
ať obrátí se zpět..

25.05.2009 22:14:00 | Badya

jen tak se rodí den,
v krajině stínu
probuzen
jen proto nezahynu
jen se
/zájímavé/

05.04.2009 09:30:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí