Děvčátko

Děvčátko

Děvčátko, sype se na tebe štěstí .
Bílé lístky jarního kvítí věští,
že štěstí máš na dosah.
Rozpřáhni své ruce ztuhlé,
přiviň ho na svou hruď.
Ochoč si ho, opájej se jím.
Staň se mu družkou věrnou,
ať u tebe může zazářit.
Autor devcatko z jetele, 16.04.2009
Přečteno 463x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Barpob, NikitaNikaT., Kapka, Bíša, Markéta Hl., Mbonita, Paulín, Tacca, Hazentla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak krátká a přece tak výstižně pěkná. Nemám slov..

17.04.2009 21:24:00 | Barpob

Jéje, to je tak nádherné... natahuji své ruce, ať celičkou mě zahalí ST!

17.04.2009 20:18:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí