Pomoc přírodě!

Pomoc přírodě!

Anotace: Příroda opravdu potřebuje pomoct a všichni kteří si tuhle básničku přečtou, doufám, si z toho odnesou ponaučení.

Sbírka: Básničky, Básně

Kouzelný svět zvířat,
Orel, ten má pařát.
Kouzelný svět přírody,
Jeden zemře druhý se zrodí.

Zvířata se nesmí týrat,
Pejsci mají radši hlídat,
Nemají být testováni,
Kdo pak bude náš dům chránit?

Každý má své mazlíčky,
A celý svět celičký,
Je omazlíčkovaný,
A celý je chráněný.

Kým, kým? Kým asi,
Ochránci přírody,kteří tasí,
Před darebnými chuligány,
Ničiteli, hulváty.

A pak každý musí smeknout !!! smeknout,
Klobouk před přírodou pak se může vzteknout.
Neničte tu přírodu a bavte se o chovu,
Chraňte ji znovu, znovu a znovu.
Autor Zuzi98, 19.04.2009
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí