Krásná kobylka Kvína (Queen)

Krásná kobylka Kvína (Queen)

Anotace: Báseň z roku 2006

Krásná kobylka Kvína
je někdy dost líná.
Když přijdu do stáje,
honem chce seno,
to si pak říkám, že
jí nesedí to jméno.
Pak je vše dobré
spokojeně chroustá
a já zas zjistím
že jí srst zhoustla.
Než vyčistím kopyta
a sundám jí ohlávku
stihne se najíst dosyta
a už jde vše jak po drátku:
Sedlo, uzda, ven ze stáje
nasednout... a už se jede!
S Kvínou cvičíme a dřeme
však po náročném cvičení
úspěchem mě odmění.
Proklouzneme vrátky
jsme ve stáji zpátky.
Sice je to holka zlatá,
nedá se nic dělat
je to královna bláta!
Autor Truffle, 19.04.2009
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: Zasr. romantik, Házté, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí