LISTOPADOVÁ ROMANCE

LISTOPADOVÁ ROMANCE

Anotace: Jsem si vědoma toho,že už jsem dlouhodobě šťastná.

V romantice brouzdám se, álej teplého spadeného listí..
Chladný vítr rozráží poklidné teplo mé duše..
Voňavý kafe v prstech prochřadlých úsměvný rána jistí..
I vědomí, že mě nezdravíš zase tak příkře a suše.

Pokaždé když vidím Tě, uslyším v plících srdce.
Rozbuší se, poletuje, zalyká mě, zpívá..
Přišel jsi a odejdeš, medový polibku, trpce..
Takový je život.Jsem smířená.Tak už to bývá.

Děkuji za prostou existenci někoho, jako tebe..
Opravdu strašně mi dáváš, lásku a tolik krásy..
Jednou, až stejně odejdeš, pořád budu mít sebe..
Zkušenější, děkuji, má armádo spásy.

Rozehřej mne slovíčkem podzimním..
Naplň mne jako zrno kávy ráno.
Já s prvním douškem tebe se uklidním..
Štěstí této chvíle jest bylo mi dáno.

Teskná pomalá melodie při horké vlahé koupeli..
Za oknem mráz, dvě těla v jedné posteli..
Noha přes nohu káváren s kouřem cigaret bílých..
Až bude mi nejhůř.. Ztratím se v podzimních chvílích.
Autor Turmalina, 21.10.2005
Přečteno 527x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jůůů 8-DD!! Ahóóóój Tě, Turmalínko!!!!! To je jedna z najkrásnějších chvilek, že Tě tu znovu potkávám, a navíc s úsměvem ve verších, tudíž i na rtech, a náramně Ti to sluší, když jsi veselá! Kdybych mohl, dal bych Ti sem kytičku na uvítanou...po té dlouhé době! Hodně jsi nám tu scházela :))! S vírou, že jsi prožívala mnohem víc krásných okamžiků Ti chci za miloučké veršíky moc poděkovat, protože jsou jako vždycky nádherně srdíčkové! Pa a vše nejkrásnější!

21.10.2005 22:29:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč

Turmalínko dlouho sem tě tu nečetla:) Ale tahle podzimovka s nádehcem lásky se mi líbí:)

21.10.2005 21:20:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí