Zvířecí dušička

Zvířecí dušička

Anotace: Jak mi můj nový pejsek zahřál srdíčko.

Očička drobounká
mručí jak medvídek
dušičku pofouká
zrozen byl andílek.

Slzy mi stékají
stvoření nevinné
věří mi docela
k srdci se přivine.

Netuší božátko
jak ten svět krutý je
o zlobě člověka
který i zabije!

Čestně tu slibuju
lásku mu daruju
tu co mi nedali
ti co mě chovali.

Chci zuřivě bdít
též ponesu štít
ať krev z duše nestéká
z té zlé zrady člověka.
Autor Bolemíra Nebeská, 27.04.2009
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: lucajda89, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí