Vysočina

Vysočina

Anotace: báseň o místě kde jsem se narodil

Potůček plný kamení
Řeka plná peřejí
Hory, louky, lesy, pole
Tolik krásy je přec kolem

Jen koukej na tu krásu
Na zlato ječných klasů
Na louky plné kvítí
Na něž slunce krásně svítí

Slavík zde krásně zpívá
Tak krásně tu vždy bývá
Zastav a dívej se na tu krásu
Na ty pole plné klasů

krajina již usíná
slunce zvolna zhasíná
tráva se rosou odívá
a zvěr již spát chodívá

zůstanu zde ještě chvíli
ty můj domove rozmilý
Autor Nazgul1986, 29.04.2009
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí moc. Michaela

01.05.2009 01:02:00 | mys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí