marihuana

marihuana

Anotace: žencům

V Řetenicích v ředitelně
říká říďa Římskýmu
že zasadil řeřichu
do řádků ji sázel čelně
ráno v říjnu v kulichu
říkal to prý v receptáři
Podlahovic Přéma
napolovic do čtyř řádků
pak děleno třema
řeřiše se potom daří
hlavně ráno když se paří
ty jo! to pak roste
až vyroste do dvou třicet
radši ji pak zkoste
Mýmu švagru z Řeporyje
tady kousek od vesnice
sklidila mu policie
rybíz,chmel i slunečnice
přijeli v třech bourácích
maskovaní srpy v ruce
kde je prý ta tráva
posekali co se dalo
prý občas se to stává
a když švára řekl díky
a policejní zahradníky
chtěl pozvat i na žně
tvářili se vlažně.
Autor zenge, 29.04.2009
Přečteno 335x
Tipy 12
Poslední tipující: Žqáry, jedam, NikitaNikaT., Mario de Janiero, Kubino 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poslouchej, ty jsi fakt zvíře:-DDD

02.05.2009 05:48:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí