Jarní

Jarní

Anotace: ..jarní procházka..

Slunce svítí,
obloha jasná,
kvete kvítí,
doba krásná.

Procházka jarní,
lehký vánek fouká,
zpěv ptáků zazní,
sýček krátce zahouká.

Nad loukou motýli,
v jeteli čmelák,
včely přeletěly,
usedly na vlčí mák.

Tráva se zelená,
pampelišky žlutě kvetou,
chrpa je modravá,
kopretiny mají bílou.

Jaro je tu,
skřivan vysoko zpívá,
dobrá nálada panuje,
sluníčko se usmívá.
Autor Jarka, 01.05.2009
Přečteno 466x
Tipy 1
Poslední tipující: Juraj Hrom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí