Čaronoc

Čaronoc

Anotace: ...se zpožděním ...

Bledá obloho,
od níž odráží se Malý vůz,
dopřej mi na chvíli
trochu svého inkoustu...

Blikotavá hvězdo,
co pableskuješ za lípou,
dopřej mi na chvíli
svůj pohled z nebeské výše...

Pak uvidím,
možná,
na zemi krajky...
A tichá křídla
soví,
ta budou tušit...

Půlnoční srpku
podobný srpům starých druidů,
dopřej mi na okamžik
sedět na tvém cípu...

Pak ulovím,
možná,
své vlastní myšlenky...
A tichá křídla
soví,
ta budou tušit...

...
Autor voedor, 02.05.2009
Přečteno 279x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, Bíša, enigman, Mbonita, Psavec, ziriant, kikis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hůůůů...

02.05.2009 23:55:00 | enigman

Jo, dobře napsaná.

02.05.2009 14:57:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí