JARO

JARO

Anotace: pro homolku a šarlotku

Jaro přišlo mezi nás,
cítíte ve vzduchu zas,
takovou tu zvláštní vůni,
ptáci na stromech si trůní,
štěbetají ve větvích,
že stál i poslední sníh.

Tak nemračte se lidi na svět
a koukněte na první květ,
sněženky a petrklíče
probouzí v nás zvláštní chtíče.
Každého to táhne ven,
teplo,slunce patří všem.

Vstříc slunečním paprskům,
modrobílým nebesům,
ať chceme,nebo nechceme,
všichni svoje jaro v sobě si neseme.
Tak poddejte se jarnímu vánku
a obraťte v knize své novou stránku.

Vždyť čas tak neúprostně běží
a zpátky vrátí se jen ztěží,
v lese,horách, na pobřeží
duch jara svoje kouzlo střeží.
Tak otevřete se sobě i světu,
než jaro obrátí se k létu.
Autor Aliklat, 02.05.2009
Přečteno 473x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí