Pampelišky

Pampelišky

Anotace: ..pro malé i větší děti..

Na louce se třpytí
žluté jarní kvítí.

Jsou to květy pampelišek,
září jako zlatý penízek.

Kolem bzučí včelky,
úkol mají velký.

Opylovat kvítky žluté
co nejdříve je nutné.

Zatím k slunci vzhlíží,
ale brzy bude z květů chmýří.
Autor Jarka, 03.05.2009
Přečteno 361x
Tipy 1
Poslední tipující: Juraj Hrom
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí