Jaro

Jaro

Anotace: Když člověk kouká ze třídy z okna ven, kde je nádherně....

Venku krásně svítí slunce,
venku kvete každý květ,
venku každý pták si zpívá,
venku vzbudil se po zimě svět.

Vánku jarní klidně vaj,
vánku slibný klidně si hraj,
vánku teplý mořem hnaný,
vánku tebe na jaru mám rád.

Bouřko jarní hezky lej,
bouřko zelené kytičky zalévej,
bouřko silná mocná mračna,
bouřko až strach budíš v nás.

Jaro, takové jaro mám já rád.
Autor Drive Mad, 06.05.2009
Přečteno 539x
Tipy 3
Poslední tipující: Lamagra, Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dávám super t.

06.05.2009 11:59:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí