jaro trochu jinak

jaro trochu jinak

Anotace: :)

Mraky po nebi plují,
ptáci vduchem poletují,
slunce na zem svítí shůry,
posílá k zemi paprsků šňůry.

Kapky rosy na listech trávy,
nechají za sebou mokré čáry,
než list kapku propustí,
pěkně se k zemi pokloní.

Tráva,krásně zelená,
zářivě orosená,
na míle daleko voní,
čím?No rosou ranní.

Všechno kolem se probouzí,
broučci se tudy trousí,
hmyz začíná bzučet
a všechno kolem pučet.

Jaro každý rád přijme,
jaro pokaždé je jiné,
něco do sebe ten čas má,
něco nového začíná.
Autor Aliklat, 06.05.2009
Přečteno 407x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo,jo...pravdu díš.

06.05.2009 17:21:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí