Básen a bouřka

Básen a bouřka

Anotace: Básen o tom, co jsem si právě představovala :)napsaná 23.1. 0

Sbírka: Moje básně

Já o básni básním,
kterou chci napsati,
Já básním a sním,
o tom, jak se stromy klátí.
Jak se stromy klátí z mého básnění,
jak se keře houpou,
jak blýská se a hřmí,
touhle básní mou.
Jak je tma a všude zima,
všichni jsou schovaní
a báseň vzniká očima mýma
a vítr listy pohání.
Větev se ke mě naklání,
já přemýšlím nad veršem,
já jí chci pohladit dlaní,
chci projít deštěm.
já básním o bouřce,
těžce básním,
jak bouřka je silná křehce,
být bouřkou na chvíli, o tom sním.
Abych vitr pohnala
a pročesala stromy,
abych zemi k životu probrala
a pozdravila domy
Autor Terra130, 07.05.2009
Přečteno 473x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Arret
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavě napsané

16.07.2009 15:17:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí